BENEFICE A PODPORU OBNOVY KOSTELA BOŽÍHO TĚLA V GUTECH

Včerejší benefiční večer se skvěle vydařil!

7 září 2017 -  V kině Kosmos proběhla benefiční talk show Zbigniewa Czendlika Postel - Hospoda - Kostel  s hostem Pavlem Helanem, pořádaná Charitou Třinec. Součástí programu byla také autogramiáda stejnojmenné knihy. Výtěžek z prodeje vstupného činil 104.610Kč který byl, dorovnám částkou 5 390 Kč  z prodeje knihy Zbigniewa Czendlika.

Na obnovu dřevěného kostela v Gutech se podařilo v rámci benefice pod záštitou města Třinec  vybrat příspěvek v celkové výši 110.000 Kč.

Srdečně děkujeme Zibimu a Pavlovi za báječnou atmosféru, a paní Renatě za uspořádání této akce! Dále bychom rádi poděkovali městu Třinec za záštitu nad akcí a Třineckému infocentru za bezplatnou distribuci vstupenek. V neposlední řadě děkujeme také kinu Kosmos za zajištění prostor a celému týmu Charity Třinec za organizaci večera.

Poděkování patří samozřejmě také Vám všem, kteří jste přišli podpořit obnovu kostela Božího Těla v Gutech.

Těšíme se na příští setkání!