Tříkrálová fotosoutěž

Během Tříkrálové sbírky 2020 opět probíhá fotosoutěž o ceny od společnosti T-Mobile. Soutěž má jako každý rok své téma, jímž jsou tentokrát Dvacáté narozeniny Tříkrálové sbírky

Můžete posílat své fotky z koledování které znázorňují, že sbírka slaví 20 let své celostátní existence. Soutěžící mohou vyrobit ceduli s číslem 20, ceduli, na níž sbírce poblahopřejí, mohou dvacítku vyšlapat do sněhu, upéct dort s dvaceti svíčkami a podobně. Podmínkou je, aby bylo z fotografie opravdu jasné, že oslavencem je Tříkrálová sbírka.

Soutěž probíhá od 1. do 21. ledna 2020.

Fotky budou zvěřejněny do druhého pracovního dne do fotolba „Dvacáté narozeniny Tříkrálové sbírky“ na Facebooku Tříkrálové sbírky. Z dvaceti fotek, jež získají nejvíc lajků, vybere porota složená ze zaměstnanců Charity Česká republika tři nejlepší. Jejich autoři získají chytré náramky, které do soutěže věnoval T-Mobile.

Pravidla soutěže

Vyberte vždy pouze jeden snímek, který jste vyfotili, a ten pošlete na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Podrobná pravidla a podmínky soutěže naleznete zde. Účastí v soutěži potvrzujete znalost  těchto pravidel a souhlas s těmito pravidly.

Do mailu se soutěžní fotografií nám vždy napište své jméno, případně jména koledníků a upřesnění místa, kde jste koledovali. Do předmětu uveďte slovo "fotosoutěž".