Aktuální provozní stav Charity Třinec

UPOZORNĚNÍ CHARITY TŘINEC
Vláda vyhlásila celorepublikovou karanténu - rozhodla o zákazu volného pohybu osob na území České republiky s výjimkou cest do zaměstnání, do zdravotnických zařízení, za rodinou a dalších nezbytných cest. Tento stav vyhlášený z důvodu ohrožení obyvatelstva koronavirem se dotkl také provozu Charity Třinec.

V provozu zůstávají charitní osobní asistence i půjčovna kompenzačních pomůcek na ul. Lidické č. 1272, Třinec.

Uzavřeli jsme charitní bazárek na Kamionce.

V případě plateb klientů za služby Vás prosíme o využívání bezhotovostních plateb!

Také prosíme o pomoc všechny, kteří by mohli podpořit naše osobní asitentky, které docházejí d odomácností klientů. Máme velký nedostatek všech ochranných pomůcek i dezinfekce!

Pokud máte možnost nám pomoci, kontaktujete nás prosím

Ing. Monika Byrtusová, ředitelka

• tel. 724 257 219

Upozornění pro všechny šikovné švadleny!

Z Charitního bazárku na Kamionce jsme přivezli látky na šití roušek, kdo chce pomáhat a nemá z čeho šít, stavte se na Charitu Trinec, ulice Lidická, za Steelhousem.....a pokud našijete i pro nás, budeme vděční!